![]() |
| شما عضو نیستید, برای دسترسی کامل به سایت لطفا از طریق این لینک ثبت نام نمائید. |
|
| آخرين ارسالات انجمنها | |
|
|||||||
| اورکلاک کارت گرافیک بحث در مورد راهکارها و تجربه ها در مورد اورکلاک کارت های گرا�فیک |
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
حالت من:
سپاس ها: 512
دریافت سپاس: 467 بار در 325 پست
درجه: 63 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2335 / 2335
|
وسیله این بایوس به رکوردهای جالبی دست پیدا خواهید کرد! من خودم امتحانش کردم و میشه گفت فوق العاده است که بدون ولت مود و استفاده از کولرهای حرفه ای به چنین نتایجی رسید و کارت رو 30 درصد اورکلاک کرد!
![]() کارتم SPARKLE است و الان رو فرکانس 760 برای هسته 1944 برای شدر و 2000 برای مموری کاملا استیبل است -من با این بایوس 800-2000-2000 رو هم تست کردم ولی پایدار نیست- قبلا و بدون استفاده این بایوس روی 715 برای هسته 1780 برای شدر و 1900 برای مموری استیبل بود.بدون اورکلاک سی پی یو و رم در 3DMARK06 به 14K و در 3DMARK03 به 41K رسیدم: [فقط کاربران سایت قادر به دیدن لینک ها هستند. برای عضویت کلیک کنید...][فقط کاربران سایت قادر به دیدن لینک ها هستند. برای عضویت کلیک کنید...] حتما یادتون باشه دور فن رو از حالت پیش فرض دربیارید و دستی بذاریدش 75% به بالا
مطلب رو خواندی تشکر یادت نره To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر تشکر بلد نیستی یه صلوات بده To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر صلوات بلد نیسیتی بیا تو سایت فعالیت کنید To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر فعالیت بلد نیستی کمک مالی به ماکنید To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر کمک مالی هم نداری مطلب رو بخوان یه فحش بده به ما بعد برو To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|||||||||||||||||
|
|
|
5 آخرین موضوعات ارسال شده پروانه
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 14 | 07-19-10 10:43 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 11 | 07-19-10 10:38 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 19 | 07-16-10 11:19 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 19 | 07-16-10 11:12 |
|
|
برسی تخصصی مادربرد | پروانه | 4 | 19 | 07-10-10 08:55 |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
حالت من:
سپاس ها: 512
دریافت سپاس: 467 بار در 325 پست
درجه: 63 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2335 / 2335
|
من این بایوس رو الان چک کردم. کل تایمینگ مموریها دستکاری شده ! تنظیمات ولتاژ هم تغییر کرده. ممکنه در دراز مدت مشکل بوجود بیاره... برنامه ATiTool رو دانلود کنید ( نسخه 0.27beta3 ) و گزینه Show 3d box رو فعال کنید و 20 دقیقه صبر کنید ببینید دمای کارت چقدر میشه ( توی همین فرکانس 750 مگاهرتز ... ) حتما موقع Show 3d box صفحه ای که میاد و تست توش صورت میگیره Highlight شده باشه... اگه مشکل دما پیدا نشه میشه گفت بایوس خیلی خوبیه...
[فقط کاربران سایت قادر به دیدن لینک ها هستند. برای عضویت کلیک کنید...]
مطلب رو خواندی تشکر یادت نره To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر تشکر بلد نیستی یه صلوات بده To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر صلوات بلد نیسیتی بیا تو سایت فعالیت کنید To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر فعالیت بلد نیستی کمک مالی به ماکنید To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر کمک مالی هم نداری مطلب رو بخوان یه فحش بده به ما بعد برو To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|