|
|
|
|
| آخرين ارسالات انجمنها | |
|
|||||||
| اخبار و اطلاعیه ها در اين انجمن آخرين خبر ها و تحولات سایت را قرار خواهيم داد . |
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
حالت من:
سپاس ها: 600
دریافت سپاس: 512 بار در 338 پست
درجه: 63 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2336 / 2336
|
با سلام خدمت تمامی کاربران!
از تمامی کاربران فعال و غیر فعال که تمایل به همکاری و مدیریت در انجمنهای پی سی جی را دارند استقبال می شود در صورتی که تمایل به همکاری دارید در همین تاپیک خودتون رو معرفی و بفرمایید که در چه انجمنی تمایل به فعالیت دارید و تخصصتون رو هم بفرمایید! با تشکر!
مطلب رو خواندی تشکر یادت نره To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر تشکر بلد نیستی یه صلوات بده To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر صلوات بلد نیسیتی بیا تو سایت فعالیت کنید To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر فعالیت بلد نیستی کمک مالی به ماکنید To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. اگر کمک مالی هم نداری مطلب رو بخوان یه فحش بده به ما بعد برو To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|||||||||||||||||
|
|
|
5 آخرین موضوعات ارسال شده پروانه
|
|||||
| موضوعات | انجمن | آخرین ارسال کننده | پاسخ ها | نمایش ها | آخرین ارسال |
|
|
اخبار و اطلاعیه ها | پروانه | 0 | 34 | 08-12-10 02:21 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 35 | 07-19-10 10:43 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 32 | 07-19-10 10:38 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 34 | 07-16-10 11:19 |
|
|
دوربین عکاسی | پروانه | 0 | 34 | 07-16-10 11:12 |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
سپاس ها: 1
دریافت سپاس: 69 بار در 31 پست
درجه: 4 [ ![]() ![]() ]سابقه: 0 / 82
|
سلام به دوستان
من مدت طولانی هستش که در فروم فعالیت میکنم در یک فروم ادمین و تعداد زیادی از فرومهای دیگر با عنوان مدیر ارشد ، ناظم ، مدیر و ... فعالیت دارم یه ذره از نحوه کارم نشون دادم اگه مایل بودین باهاتون همکاری کنم بمن بگین |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
سپاس ها: 1,301
دریافت سپاس: 625 بار در 402 پست
درجه: 62 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 2295 / 2295
|
نقل قول:
سال نو مبارک و ایشالا که سال خوبی داشته باشید. دوست عزیز با توجه به اینکه تجربه این کار رو دارین حتما میتونید موثر باشید و اینکه در چه بخشی میتونید فعالیت کنید به من پیام خصوصی بدید با تشکر
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , : , black , email , فعال , كه , لازم , مقایسه , مدير , مدیریت , معرفی , معروف , چه , نحوه , هفته , هم , های , و , ولي , ولی , ورود , یک , کنند , کنید , که , کامل , کار , کردن , پی سی جی , پیام , اهنگ , اول , ایران , ارسال , از , به , با , بالا , بايد , برای , توجه , تاپیک , ثابت , جدید , دیروز , در , رو , را , سلام , سی , سایت , ساده , شما , شود , عكس , عزیز , غیر فعال |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|